Het Genootschap Bit

Het Genootschap Bit

Ontplooiingen
Woensdagen periodiek
Periodieke ontplooiing voor elke woensdagavond. In het centrum redetwisten de leden des Het Genootschap Bit over de vorderingen binnen de diverse projecten. Vaak afgewisseld met een bezoek aan één van de feesten die het centrum te bieden heeft.

Doegroep
Sinds 2009 begeleidt Het Genootschap Bit studenten die aan de bachelor BIT beginnen tijdens de Kick-In. De doegroep van Het Genootschap kenmerkt zich door de ervaring binnen het Enschedeesche studentenleven, rijkheid aan activiteiten en de diversiteit in persoonlijkheden.

Diesweekend
Het Genootschap Bit, opgericht op 4 september omstreeks 1.11 uur. Dat dient men te vieren.

Meeborreltraject
Als Genootschap zijn wij onafhankelijk, maar sterk betrokken bij de opleiding waar onze grondslag ligt. Daarom vinden wij het belangrijk om alle nieuwe BIT-studenten te leren kennen. Ieder jaar organiseert Het Genootschap Bit meeborrels om eerstejaars studenten te leren kennen, en buitengewone potentiëlen de kans te geven zich te profileren bij Het Genootschap Bit.

Senatorendag
Elke groepering kent oude leden. Personen met een excentriek karakter die door omstandigheden niet in staat zijn élke woensdag aanwezig te zijn bij de periodieke borrel. Om als Genootschap hun lidmaatschap te vieren wordt er jaarlijks een dag georganiseerd waarbij deze Senatoren centraal staan.